Dilovası’nda ‘21 soruna karşı 21 çözüm’le büro açılışı

Dilovası'nda DEM Parti tarafından düzenlenen halk buluşmasında konuşan DEM Parti Dilovası Belediye Eşbaşkan adayları çözüm projelerini anlattı.

Halk buluşmasına, DEM Parti bayraklarını taşıyan yüzlerce yurttaşın katılımıyla başlandı. Konvoylar, Dilovası Kent Meydanı’na giriş yaparken halkın yoğun coşkusuyla karşılandı.

Dilovası Belediye Eşbaşkan adayı Mustafa Avcı, ilçenin mevcut sorunlarına değinerek konuşmasına başladı. 

Avcı, geçmiş yıllardan bugüne hiçbir yönetimin ilçede herhangi bir hizmet yapmadığını vurguladı ve hazırladıkları projeleri tek tek sıraladı. 

"21 Soruna Karşı 21 Çözüm" adlı projeleriyle halka ulaştıklarını belirten Avcı, “Hazırladığımız projelerle Bütün Dilovası halkı bizim ne yapacağımız çok iyi biliyor. Ama halkımız neyi yapmayacağımızı da çok iyi biliyor. Örneğin hırsızlık yapmayacağımızı çok iyi biliyorlar” ifadelerini kullandı.

Buluşmada DEM Parti Dilovası İlçe Eşbaşkan Adayı Şevin Coşkun ve DTK Eşbaşkanı Berdan Öztürk de konuşma yaptı. 

Şevin Coşkun, Dilovası'nın sorunlarına dikkat çekerken, Berdan Öztürk ise ilçe halkını sandığa gitmeye ve DEM Parti'ye destek olmaya çağırdı. Öztürk, “Seçime gittiğinizde dilimize, kültürümüze düşmanlık edenlere, bizi yok saymaya çalışanlara hayır diyoruz. Sizden ricamız ikna edemediklerimiz varsa onları da ikna edelim” dedi.

Buluşmanın ardından Kent Meydanı’nda büro açılışı yapıldı.